contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Troels Malling medvirker og Jesper Tøffner filmer spillefilmen Så Længe Jeg Lever

Susanne Jepsen

I denne uge har Ole Bornedals nye drama Så Længe Jeg Lever, om den folkekære musiker John Mogensen premiere i landets biografer. 

Historien følger Mogensen fra hans barndom over det første gennembrud med kvartetten Four Jacks til den hårde rejse mod toppen af de danske hitlister som soloartist. På sidelinjen står hustruen Ruth, og deres tumultariske ægteskab er sangerens eneste holdepunkt i en musiktilværelse, der domineres af lidenskab, angst og alkohol.

Instruktør og manuskriptforfatter Ole Bornedal går i sit portræt helt tæt på den lidende kunstner, der kæmper en indvendig og opslidende kamp mod sine egne dæmoner - hans perfektionistiske krav og søgen efter det fuldkommende. 

 

2003907_saalaengejeglever_still_dsc8339-julie-vrabelova_org_print.jpg

Jesper Tøffner filmer In War & Love

Susanne Jepsen

På 100-årsdagen for afslutningen på 1. verdenskrig d. 11. november 2018 har filmen 'In War & Love' gallapremiere. Jesper Tøffner er bag kameraet når Tom Wlaschiha sammen med Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ og Ulrich Thomsen instrueres af Kasper Torsting i et episk og brutalt kærlighedsdrama, der stiller spørgsmålet: hvor langt er du villig til at gå for at redde dit liv, dit ægteskab og din ære?

In War & Love.jpg

Martin Høgsted i Labans Jul på DR2

Susanne Jepsen

I den tragikomiske julekalender Labans Jul spiller Martin Høgsted det unge YouTube-fænomen Victor, alias centernissen Abel, der udfordrer den mere fallerede nisse Laban, der spilles af Peter Frödin.
"I rollen som den unge Abel gør Martin Høgsted en ubehageligt god figur. Han personificerer med sit nedtonede minespil en selvfed, historieløs og ondskabsfuld narrehat, der godt ved, at han alene i kraft af tiderne og sin alder har fat i den lange ende, men ikke lader det stå i vejen for sin trampen på sin forlods besejrede modstander." - Politiken

I øvrigt medvirker Bodil Jørgensen, Marie Askehave, Jan Linnebjerg og Kristian Halken. 
Nikolaj Steen har instrueret, og i samarbejde med Mads Rosenkrantz Grage har han skrevet manuskriptet.

 Photo / Farsight Tv

Photo / Farsight Tv

Stjerneregn af dimensioner over The Square

Susanne Jepsen

Anmelderne er helt enige om, at den biografaktuelle The Square med Christopher Læssø og Claes Bang er en af årets bedste film. 

Her er et udvalg af de mange stjernespækkede anmeldelser.

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Jyllands-Posten
”Alt er latterligt, og alt er genialt i svensk Guldpalme-vinder med fornemt dansk islæt” 
”En helt og aldeles perfekt film”

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Politiken
"’The Square’ er et fænomenologisk kunstværk om samfundet, som med ætsende morsomme scener skræller lag på lag af civilisationen”

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Magasinet KBH
”Absolut Oscar-potentiale så det batter”

⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Filmselskabet, DRK
”Årets bedste film”, ”Det er en dybt original film”

⭐⭐⭐⭐⭐ Soundvenue
”Guldpalmevinder med geniale scener, man aldrig vil glemme”

the-square-11.jpg

Elliott Crosset Hove med i Michael Noers nye spillefilm 'Et Bedre liv'.

Susanne Jepsen

Optagelserne er i fuld gang til Michael Noers nye spillefilm, der foregår et sted ude på landet i midten af det 19. århundrede hos en lille dansk landbofamilie. Her hersker trange kår og med udsigten til endnu en hård vinter, står bonden Jens og hans familie overfor et ubærligt valg. Skal familien overleve vinteren må han indgå en pagt med storbonden på den nærliggende gård og give afkald på sin egen moral og det dyrebareste han ejer i et forsøg på at sikre dem alle et bedre liv.

 Photo / Jonas Svensson

Photo / Jonas Svensson