contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Troels Malling i anmelderrost Græsted Revy

Susanne Jepsen

Græsted Revyen har netop haft premiere og Frederiksborg Amts Avis/Sjællandske Medier har anmeldt revyen med topkarakterer. Seks stjerner går til 'drømmeholdet', som avisen kalder det. "I år har revyen fået titlen »Hvor galt ka' det gå?« Svaret må lyde »Intet går galt«."
Vil du opleve Troels Malling sammen med John Batz, René Richardt og Christine Exner på scenen i Græsted Revyen, kan billetter købes her 

John Batz, René Richardt, Gordon Kennedy (instruktør), Troels Malling og Christine Exner

John Batz, René Richardt, Gordon Kennedy (instruktør), Troels Malling og Christine Exner

Jesper Tøffner filmer ny Netflix serie

Susanne Jepsen

Netflix´første originale danske serie, som har fået titlen ’The Rain’ skal instrueres af Kenneth Kainz og Natasha Arthy, produceres af Miso Film og filmes af Jesper Tøffner. Optagelserne til den nye tv-serie begynder i dag.

'The Rain' tager udgangspunkt i en ødelæggende biologisk katastrofe. Serien foregår seks år efter, at civilisationen, som vi kender den, er forsvundet. De fleste er døde af en brutal virus. Et ungt søskendepar tilslutter sig en gruppe overlevende, som er på udkig efter, om en ny verden er opstået.

'The Rain', der får international premiere på Netflix i 2018, vil være tilgængelig for over 100 millioner medlemmer.

Photo / Netflix

Årets Reumert Talentpris 2017 går til Elliott Crosset Hove

Susanne Jepsen

Den 10. juni afholdes Årets Reumert i Skuespilhuset, hvor Elliott vil modtage Talentprisen.
Reumert komiteen udvælger Årets 8 Talenter.

Elliott modtager Talentprisen for sine optrædener i Vrede, Folketeatret samt Dekalog og Livlægens Besøg, Betty Nansen Teatret.

Juryens motivation: Elliott Crosset Hove favner omverdenen med raseriets poesi. Han kan tegne en hel generations indebrændte oprørstrang i Vrede, han kan skildre et fortumlet individs længsel som i Dekalog - og han kan ramme desperationen hos en vildfaren konge som i Livlægens Besøg. Følsomt og rent.

Tillykke Elliott. 

Prisuddelingen bliver livesteamet og kan følges på www.facebook.com/aaretsreumert

Photo / Hein Photograpy

Photo / Hein Photograpy

"The Square" med Christopher Læssø vinder Guldpalmen i Cannes

Susanne Jepsen

Christopher Læssø spiller overfor Claes Bang i svenske Ruben Östlunds spillefilm "The Square". Filmen modtog søndag aften den største og fineste af priserne ved årets filmfestival i Cannes -Guldpalmen. 

Claes Bang spiller hovedrollen som en småforvirret direktør for et kunstmuseum, der står for at skulle arrangere en stort anlagt udstilling, men han har svært ved at samle sig om opgaven. Han bliver frastjålet sin pung og telefon, og får hjælp af sin assistent, spillet af Christopher, til at forsøge at skaffe tingene tilbage.

"The Square" rummer al Ruben Östlunds sorte humor, og filmen har desuden Elisabeth Moss og Dominic West på rollelisten.


 

Feminister skaber så pisse dårlig stemning

Susanne Jepsen

Marie Louise Wille står på scenen, når forestillingen HÅR PÅ DEN skal spille på Grob fra 16. maj - 6. juni. Forestillingen vandt sidste år en Reumert for Årets Særpris og man skal nok skynde sig, hvis man vil sikre sig en billet til den store publikumssucces om den moderne, frie kvinde.
En kvinde, som både skal være slikkepindekvinde og superheltinde, Barbie-prinsesse og nazi-stringesse, glatbarberet og nuanceret. Hun skal være tynd og høj. Men også gerne lille og kurvet. Bare ikke for kurvet. Føde børn og åbne eget firma. Ikke være sex-negativ, men kunne strikke og strippe. Læse dameblade og opdigte nye behov. Men også dække alle andres behov. Og sine egne.

Køb billet på grob.dk

Özlem Saglanmak, Marie Louise Wille og Patricia Schumann

Özlem Saglanmak, Marie Louise Wille og Patricia Schumann

Vinterberg optager stjernespækket international thriller med Magnus Millang og Aske Bang på rollelisten

Susanne Jepsen

Optagelserne til den dramatiske tragedie om den russiske ubåd ’Kursk’, der forulykkede i år 2000, er gået i gang. I filmen medvirker Magnus Millang og Aske Bang. Magnus har en af de bærende roller sammen med blandt andre Colin Firth, Léa Seydoux og Matthias Schoenaerts.

Filmen skildrer de 23 besætningsmedlemmer, der efter en stor eksplosion om bord, måtte kæmpe for deres liv i ubåden, mens hele verden så på og familierne hjemme i Rusland gjorde alt for at redde dem.

På rollelisten er også Max von Sydow, Michael Nyqvist samt Peter Simonischek fra den Oscarnominerede tyske film ’Toni Erdmann’.

Vi glæder os til at 'Kursk' får premiere i 2018.