contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Jesper Tøffner filmer Thomas Vinterbergs Kollektivet

Susanne Jepsen

 Photo / Henrik Petit

Photo / Henrik Petit

Jesper Tøffner har sammen med Thomas Vinterberg netop indledt optagelserne til Vinterbergs næste danske spillefilm, dramaet "Kollektivet" med Ulrich Thomsen og Trine Dyrholm i hovedrollerne. 

Vi befinder os i midt-70'erne, hvor drømmen om frihed og fællesskabet er på sit højeste. I kollektivet kan man være frie og lykkelige. Man lever, fester og bor sammen. Man diskuterer, skændes, elsker og inspirerer hinanden. Det er billedet på det perfekte liv.

Filmen forventes premiere i efteråret 2015.