contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Magnus Millang medvirker i Kollektivet

Susanne Jepsen

 Photo / Henrik Petit

Photo / Henrik Petit

Magnus Millang er netop gået igang med optagelserne til Thomas Vinterbergs næste danske spillefilm, dramaet "Kollektivet".

Magnus Millang spiller overfor Ulrich Thomsen og Trine Dyrholm i hovedrollerne som ægteparret Erik og Anna, som sammen med deres datter etablerer et akademikerkollektiv i 70'ernes Hellerup. Blandt kollektivets øvrige beboere kan man glæde sig til at opleve Fares Fares, Julie Agnete Vang, Helene Reingaard Neumann og Lars Ranthe m.fl.

Filmen forventes premiere i efteråret 2015.