contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Elliott Crosset Hove biografaktuel i spillefilmen "Forældre"

Susanne Jepsen

Se Elliott i Christian Tafdrups debutspillefilm om ægteparret Keld og Vibeke. I en sen alder af 52 år skal Keld og Vibeke genrealisere sig selv, og Keld køber derfor parrets gamle, nyistandsatte studenterhybel i København.

Regressionen følger sin egen logik, og en dag vågner Keld og Vibeke op og er sig selv som unge. Søren Malling og Bodil Jørgensen må efter en smuk præstation vige pladsen for unge Keld og unge Vibeke spillet af Elliot Crosset Hove og Miri Ann Beuschel.

Elliott Crosset Hove og Miri Ann Beuschel gør det så fint som det ’unge’ par, der får lov at mærke, at ungdommen ikke er en dans på roser med sin evindelige følelsesmæssige usikkerhed og jalousi.