contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Elliott Crosset Hove spiller i hovedrollen i "Vinterbrødre"

Susanne Jepsen

Elliott spiller den ene af hovedrollerne i Hlynur Pálmasons spillefilmsdebut Vinterbrødre.

"En broderodysse' som foregår i et arbejdermiljø en kold vinter." Sådan beskriver instruktør Hlynur Pálmason sin kommende film, "Vinterbrødre" der følger to brødre i deres daglige vaner og ritualer, da en splid opstår mellem dem og en anden familie. "Det er en fortælling om mangel på kærlighed, hvor fokus er på den yngste bror og hans behov for at blive elsket og begæret" beretter instruktøren.