contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Marie Louise Wille i 5000 liter vand

Susanne Jepsen

Fra lørdag d. 21. januar kan Marie Louise opleves i Roland Schimmelpfennigs forestilling SORT VAND på Betty Nansen Teatrets anneksscene Edison. En poetisk og melankolsk forestilling om den uskyldige ungdoms første store kærlighed, der får afgørende betydning langt senere i livet.
Oplev Marie Louise når hun hver aften trækker i sit uldundertøj for at kunne holde varmen i de mange liter vand, der dækker hele scenen. Vi sender hende en masse pøj pøj og nogle store knus at varme sig på. 

Køb billet til Sort Vand her

 Betty Nansen paa Edison 21. jan - 12. feb.

Betty Nansen paa Edison 21. jan - 12. feb.