contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Stjerner og roser til Elliott Crosset Hove for sin rolle som Hamlet

Susanne Jepsen

Anmeldere drysser stjerner og rosende ord ned over Elliott Crosset Hove, der kan opleves som den unge Prins Hamlet på Vendsyssel Teater frem til 14. oktober.

"Det bliver ikke meget større end Shakespeares udødelige klassiker Hamlet. Elliott Crosset Hove lever i sin fremstilling af titelrollen på Vendsyssel Teater til fulde op til den Reumert Talentpris, han modtog tidligere i år.
Forventningspresset er skruet op på max, når scenen sættes til Shakespeares Hamlet. Og presset hviler især på titelrolleindehaveren. Elliott Crosset Hove er fra første færd intens og overbevisende i sin fremstilling af Hamlet. På samme tid uskyldsren og hæmningsløs indtager han scenen, hvor hans lidt naive udtryk står i skarp kontrast til det nådesløse hævntogt, han begiver sig ud i."
Uddrag af Informations anmeldelse af Hamlet på Vendsyssel Teater 2017

 Foto: Tao Lytzen

Foto: Tao Lytzen