contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Jesper Tøffner filmer In War & Love

Susanne Jepsen

På 100-årsdagen for afslutningen på 1. verdenskrig d. 11. november 2018 har filmen 'In War & Love' gallapremiere. Jesper Tøffner er bag kameraet når Tom Wlaschiha sammen med Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt, Natalie Maduenõ og Ulrich Thomsen instrueres af Kasper Torsting i et episk og brutalt kærlighedsdrama, der stiller spørgsmålet: hvor langt er du villig til at gå for at redde dit liv, dit ægteskab og din ære?

In War & Love.jpg