contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Elliott Crosset Hove modtager Mogens Wieth legat

Susanne Jepsen

For sidste gang blev der uddelt legater fra Mogens Wieth Fonden. Legatet bliver uddelt til skuespillere med talent og muligheder for at begå sig i udlandet, og det må vi sige er tilfældet hos dette stærke hold af skuespillere. Stort tillykke Elliott. 

 Nukaka Coster-Waldau, Nicolai Dahl Hamilton, Birgitte Hjort Sørensen, Ellen Hillingsø, Rikke Lylloff, Esben Smed, Thomas Hwan og Elliott Crosset Hove.

Nukaka Coster-Waldau, Nicolai Dahl Hamilton, Birgitte Hjort Sørensen, Ellen Hillingsø, Rikke Lylloff, Esben Smed, Thomas Hwan og Elliott Crosset Hove.