contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Feminister skaber så pisse dårlig stemning

Susanne Jepsen

Marie Louise Wille står på scenen, når forestillingen HÅR PÅ DEN skal spille på Grob fra 16. maj - 6. juni. Forestillingen vandt sidste år en Reumert for Årets Særpris og man skal nok skynde sig, hvis man vil sikre sig en billet til den store publikumssucces om den moderne, frie kvinde.
En kvinde, som både skal være slikkepindekvinde og superheltinde, Barbie-prinsesse og nazi-stringesse, glatbarberet og nuanceret. Hun skal være tynd og høj. Men også gerne lille og kurvet. Bare ikke for kurvet. Føde børn og åbne eget firma. Ikke være sex-negativ, men kunne strikke og strippe. Læse dameblade og opdigte nye behov. Men også dække alle andres behov. Og sine egne.

Køb billet på grob.dk

 Özlem Saglanmak, Marie Louise Wille og Patricia Schumann

Özlem Saglanmak, Marie Louise Wille og Patricia Schumann