contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Tillykke til Christopher Læssø og "The Square" med udtagelsen til Cannes 2017

Susanne Jepsen

Det er netop offentliggjort, at den dansk koproducerede film "The Square" af Ruben Östlund er udtaget til filmfestivalen i Cannes, i konkurrencen om den fornemste pris - Palme d'Or.

Christopher medvirker i filmen sammen med bl.a. Elisabeth Moss (Peggy fra Mad Men), Dominic West (The Wire & The Affair) og danske Claes Bang. Vi håber at filmen får lige så stor succes som Östlunds forrige film "Force Majeure", der i 2014 vandt Juryens Pris i Un Certain Regard i 2014.

Det Danske Filminstitut beskriver spillefilmen "The Square" som et spiddende satirisk drama, der afspejler vores samtid. Filmen handler om ondskab, borgermod og det velstillede menneskes behov for selvfiksering i en stadig mere usikker omverden.
Der forventes premiere på filmen i sommeren 2017.

Vi ønsker Christopher og resten af holdet pøj pøj.