contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Magnus Millang og Jesper Tøffner aktuel med spillefilmen Dan-Dream

Susanne Jepsen

Magnus spiller den småracistiske enarmede Vonsil og Jesper har filmet dette kig tilbage til 80´erne, hvor Gnags hittede med 'De Vilde Kaniner' og elbilen var det nye sort.

"En elbil kører galt i 1983 og giver anledning til en historie om store drømme, flove fald og en tid, hvor negervittigheder var normale. Casper Christensen og Frank Hvams nye film er en overbevisende opdatering af en stolt dansk folkekomedietradition." - Information 30/3 2017

Se Dan-Dream i biograferne nu.

 Foto: Per Arnesen

Foto: Per Arnesen