contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Sidsel Siem Koch i succes på Vendsyssel Teater

Susanne Jepsen

Sidsel kan opleves sammen med resten af holdet fra 'Niels Klims underjordiske rejse' på Vendsyssel Teater til og med 12. april. Forestillingen har høstet store mængder stjerner og hjerter lige siden premieren, og vi anbefaler alle, der befinder sig i det nordjyske at tage ind og se det nye teaterhus, og ikke mindst Sidsel.

 Foto: Benny Rytter

Foto: Benny Rytter