contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Troels Malling nomineret til Årets Mandlige Kunstner ved Charlies Revygalla 2017

Susanne Jepsen

Hen over sommeren har Troels Malling udfoldet sit komiske talent i Græsted Revyen, der er nomineret til prisen som Bedste Revy 2017. I samme revy er Troels nomineret til prisen som Årets Mandlige Kunstner, og kampen om statuetterne kan opleves d. 27. august, når TV 2 Charlie afholder Charlies Revygalla 2017 i Cirkusbygningen. 
Komikken fortsætter i efteråret, hvor Troels er med på de skrå brædder i Folketeatrets Danmarkspremiere på den prisvindende komedie fra London "Komedien, hvor alt går galt". Forestillingen kommer til at turnere landet rundt fra d. 21. september. 

 "Komedien, hvor alt går galt", Foto: Gudmund Thai

"Komedien, hvor alt går galt", Foto: Gudmund Thai