contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Marie Louise Wille fortolker dødssynden APATI

Susanne Jepsen

APATI er en af de 7 DØDSSYNDER, som Republique fortolker i 7 forestillinger over to teatersæsoner. Marie Louise Wille står alene på scenen fra d. 13. september, når APATI har premiere. I Magasinet LIV taler Marie Louise om forestillingen, og om at blive mere modig med alderen. Læs er uddrag af interviewet her og læs det fulde interview i det trykte magasin.

Apati.png