contact

Use the form on the right to contact us.

Or call +45 3144 3204

 

 

67 Sønder Blvd.
kbh, 1720
Danmark

+45 3144 3204

News

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Curabitur blandit tempus porttitor. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum.

 

Verdenspremiere på Vinterbrødre

Susanne Jepsen

På Locarno Festival har Vinterbrødre med Elliott Crosset Hove i én af hovedrollerne, netop haft verdenspremiere, og den udenlandske presse er begejstrede for den danske film og for Elliott Crosset Hoves præstation. Variety fremhæver skuespilpræstationerne, som udover historien og temaet, er afgørende for filmens kvalitet. "Hove does a riveting job as Emil, making him by turns a deer-in-the-headlights naif, a quirky trickster and a potential psycho. Sometimes he’s all three at once.." - Jessica Kiang, Variety, 5. august 2017 Læs hele anmeldelsen fra Variety 

Filmens trailer er netop offentliggjort. Soundvenue mener, at det er den mest interessante trailer for en dansk film i meget lang tid. Se med her.